STEUN ONS

DE OPLOSSING VOOR DE PLASTIC SOEP IS IN DE HANDEN VAN DE LEIDERS VAN MORGEN

De Plastic Whale Foundation is op een missie naar plasticvrije wateren wereldwijd. In minder dan dertig jaar drijft er in onze oceanen meer plastic dan dat er vissen zijn. Dat betekent verstoorde ecosystemen, verstopte waterwegen, en plastic in onze eigen voedselketen. Dat mag geen werkelijkheid worden. Verandering begint vandaag, bij de leiders en ondernemers van morgen: de jongeren. 

Wij geloven in de kracht van doen. Daad bij het woord voegen en een gefocuste blik op de horizon. Met onze stichting maken we jongeren bewust van de impact van plastic. We leren ze concrete oplossingen te bedenken voor de plastic soep en hun omgeving te activeren. Door middel van educatieprogramma’s, schoolbattles en plastic vistochten hebben we de afgelopen jaren 225.000 mensen weten te inspireren en bereiken er zijn er al 7.000 kinderen met ons mee het water op gegaan. Een gigantisch aantal, maar dat gaan we overtreffen. Met jouw hulp. 

Help jij ons mee de aankomende jaren nog meer jongeren bij onze missie te betrekken? Met een donatie aan de Plastic Whale Foundation maak jij het mogelijk dat er nog meer kinderen met ons kunnen plasticvissen, wij onze educatieprogramma’s kunnen doorontwikkelen om nog meer jongeren te bereiken en wij in meer steden onze schoolbattles kunnen organiseren, zodat we misschien ook in jullie stad kunnen komen plasticvissen met onze vloot!

Wij geloven in de mensen die niet aan de kant van de problemen staan, maar juist de oplossingen bieden. Zij die weten wat de wereld van ze vraagt, voor een betere toekomst met nieuwe helden. De jonge leiders van morgen hebben de visionairs van morgen nodig om het tij te keren. Sluit je aan bij onze missie en zet deze golf kracht bij. 

Meer informatie over de mogelijkheden om onze Foundation te steunen? Stuur ons gerust een mailtje!

Lees hier alles over onze resultaten van vorig jaar!