Selecteer een pagina

DONEREN

DE OPLOSSING VOOR DE PLASTIC SOEP IS IN DE HANDEN VAN DE GENERATIE VAN MORGEN.


De Plastic Whale Foundation is op een missie naar plasticvrij land en water. In minder dan dertig jaar drijft er in onze oceanen meer plastic dan dat er vissen zijn. Dat mag geen werkelijkheid worden. Verandering begint vandaag!

Wij geloven in de kracht van doen. Met onze stichting maken we kinderen bewust van de impact van plastic vervuiling op onze omgeving. We leren ze concrete oplossingen te bedenken voor de plastic soep en anderen in hun omgeving te inspireren en activeren. Door middel van educatieprogramma’s en cleanups hebben wij de afgelopen jaren met 9.200 kinderen en jongeren plastic uit de natuur gered en hebben al 3.700 kinderen ons educatieprogramma gevolgd. Een gigantisch aantal, maar dat gaan we overtreffen. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Wij geloven in mensen die niet aan de kant van de problemen staan, maar juist de oplossingen bieden. In mensen die weten wat de wereld van ze vraagt, voor een betere toekomst met nieuwe helden. De generatie van morgen heeft de leiders van vandaag nodig om het tij te keren. Sluit je aan bij onze missie en zet deze beweging van jonge doeners kracht bij.

Hoe kan je helpen?

Help jij ons mee de aankomende jaren nog meer kids bij onze missie te betrekken? Met een donatie aan de Plastic Whale Foundation maak jij het mogelijk dat er nog meer kinderen aan onze programma’s kunnen deelnemen zodat we nog meer kinderen kunnen activeren en plastics uit de natuur kunnen redden om te gekke producten van te maken. Samen voor plasticvrij land en water!

Ben jij een organisatie die statiegeldflesjes aanbiedt aan klanten, werknemers of bezoekers? Je kan vanaf 1 juni het statiegeld van de ingezamelde flesjes ook doneren aan de Plastic Whale Foundation. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer informatie over de mogelijkheden om onze Foundation te steunen? Stuur ons gerust een mailtje!

Lees hier alles over onze resultaten van vorig jaar!