PUBLIEKE

EVENTS

Plastic Whale houdt van Amsterdam. Samen met alle Amsterdammers willen we de stad plasticvrij maken. Daarom organiseren we jaarlijks twee verschillende publieke events; Het Koningsvissen en de Pride Plastic Fishing. Naast onwijs veel gezelligheid brengen Koningsdag en de Gay Pride ook een vervelend neveneffect met zich mee: de grote hoeveelheid afval in de Amsterdamse grachten. Daarom organiseert de Plastic Whale Foundation op de dag na Koningsdag en de dag na de Gay Pride een grootschalig gratis plasticvisuitje en iedereen is uitgenodigd! Het is onze missie om tijdens deze events met zoveel mogelijk mensen het water op te gaan en gezamenlijk bij te dragen aan schone grachten! Meedoen? Stuur ons gerust een mailtje. Geen boot? Geen nood: wij zorgen dat je bij een ander terecht kunt.

PRIDE PLASTIC FISHING 4 Augustus

Op zaterdag 3 augustus is het weer tijd voor een van de gezelligste en meest kleurrijke feesten van Amsterdam; de Gay Pride! Al twintig jaar is de botenparade onlosmakelijk verbonden aan Amsterdam en niet meer weg te denken uit de binnenstad. Naast onwijs veel gezelligheid brengt de Gay Pride ook een vervelend neveneffect met zich mee: de grote hoeveelheid afval in de Amsterdamse grachten. Om die reden komen wij in actie! Op zondag 4 augustus organiseert de Plastic Whale Foundation het Pride Plastic Fishing event! Meedoen? Schrijf je dan hier in! Hopelijk zien we jou op zondag 4 augustus!

Ook dit jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste booteigenaren die onze vloot op deze dag met hun eigen boot komen versterken! Heb je zelf een boot of ken enthousiaste booteigenaren die met ons het water op willen, inschrijven kan hier! Wil je iets meer informatie over de inzet van jouw boot? Stuur ons dan een mailtje!