PUBLIEKE

EVENTS

Plastic Whale houdt van Amsterdam. Samen met alle Amsterdammers willen we de stad plasticvrij maken. Daarom organiseren we jaarlijks twee verschillende publieke events; Het Koningsvissen de de Pride Plastic Fishing. Naast onwijs veel gezelligheid brengen Koningsdag en de Gay Pride ook een vervelend neveneffect met zich mee: de grote hoeveelheid afval in de Amsterdamse grachten. Daarom organiseert de Plastic Whale Foundation op de dag na Koningsdag en de dag na de Gay Pride een grootschalig gratis plasticvisuitje en iedereen is uitgenodigd! Het is onze missie om tijdens deze events met zoveel mogelijk mensen het water op te gaan en gezamenlijk bij te dragen aan schone grachten! Meedoen? Klik dan hier! Geen boot? Geen nood: wij zorgen dat je bij een ander terecht kunt.

KONINGSVISSEN 2019

Op zaterdag 27 april kleurt heel Amsterdam oranje! Koningsdag gaat niet alleen gepaard met veel gezelligheid, eten en drank. Het zorgt helaas ook voor veel afval in de grachten. Koningsdag is dan ook een van de meest vervuilende dagen van het jaar. Om die reden komen wij in actie! Op zondag 28 april organiseert de Plastic Whale Foundation alweer het zesde Koninigsvissen-event. Meedoen? Hou deze website en onze Facebook-pagina voor alle informatie over het aanmelden in de gaten! Hopelijk zien we jou op zondag 28 april!

Ook dit jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste booteigenaren die onze vloot op deze dag met hun eigen boot komen versterken! Heb je zelf een boot of ken enthousiaste booteigenaren die met ons het water op willen, spread the word! Booteigenaren kunnen zich hier inschrijven! The more the merrier!