Kom bij ons werken!

Plastic Whale strijdt voor plasticvrije wateren. Wij stellen ons ten doel om bij te dragen aan oplossingen voor de plastic soep. Dat doen wij door maatschappelijk bewustzijn te creëren voor het probleem, maar vooral door met zoveel mogelijk mensen actie te ondernemen en plastic te gaan vissen en op lokaal niveau economische waarde van plastic afval te creëren.

Wij zijn begonnen in Amsterdam, maar hebben grote ambities. We groeien hard en willen onze activiteiten uitbreiden naar andere steden in Nederland, Europa en zelfs de wereld. Wordt jij enthousiast van plasticvrije wateren en het maken van coole producten van plastic afval? Kom dan bij ons werken! Hieronder vind je de openstaande vacatures bij Plastic Whale

Eventmanagement Stagiair(e)

Plastic Whale is de eerste professionele plastic fishing company ter wereld en gevestigd op de Le Mairekade in Amsterdam. Onze missie is om ‘s werelds wateren plasticvrij te maken. Dat doen wij door met zoveel mogelijk mensen plastic te vissen en op lokaal niveau economische waarde van plastic afval te creëren. Jaarlijks vissen we tienduizenden PET flessen en een paar ton aan overig afval uit de Amsterdamse Grachten. Van het opgeviste plastic bouwen wij design sloepen waar we weer meer plastic mee opvissen. En binnenkort lanceren we Plastic Whale Circular Furniture, hoogwaardig kantoormeubilair gemaakt van Amsterdams Grachtenplastic.

Het Plastic Whale team bestaat inmiddels alweer uit 8 mensen. En met de groei van onze plastic visactiviteiten en alle spannende projecten waar we mee bezig zijn, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Daarom zoeken we per 1 februari een enthousiaste eventmanagement stagiair(e) die ons team komt versterken. Affiniteit met het onderwerp plastic soep of duurzaamheid is een vereiste.

Wie ben je?

Je bent enthousiast, assertief en betrokken. Als er iets geregeld moet worden, ben jij de eerste die zich meldt. Je werkt gestructureerd, bent communicatief sterk en laat je niet gauw uit het veld slaan. Je hebt een rijbewijs, en natuurlijk niet te vergeten een zwemdiploma.

Wat ga je doen?

Als stagiair eventmanagement help je bij de productie van onze Bedrijfsvissen en Publieke evenementen. Je zult je met name bezighouden met het maken van draaiboeken, planningen en boekingen. Je hebt veel contact met klanten en er is ruimte voor ontwikkelen van eigen ideeën. Daarnaast ben je regelmatig op het water te vinden om onze evenementen te coördineren. Door de vele ontwikkelingen is geen dag hetzelfde en kun je in een korte tijd veel leren.

We bieden een stage van minimaal 5 maanden, 40 uur per week, met een marktconforme stagevergoeding. Startdatum is bij voorkeur 1 februari 2018. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar eva@plasticwhale.com t.a.v. Eva de Jong.